WE ARE
FORESIDE

De digitale wereld wordt steeds complexer. Tegelijkertijd verwachten bedrijven dat ze snel, betrouwbaar en met een naadloze gebruikerservaring kunnen implementeren. De enige manier om met deze tegenstelling om te gaan, is door nieuwe technologieën te omarmen en te anticiperen op laatste ontwikkelingen.

Als dé IT dienstverlener van morgen zet Foreside vandaag al de juiste koers in. Met onze experts en consultants werken wij voor onze opdrachtgevers aan dé technologische oplossingen van de toekomst.

De grondleggers van Foreside hebben een jarenlange ervaring binnen de IT-dienstverlening. Zowel als professional in het veld als aan de operationele kant weten zij hoe de hazen lopen. De filosofie van Foreside is dat een IT-professional zichzelf altijd moet blijven ontwikkelen. Daarbij zijn cursussen en trainingen een prima basis, maar de echte kennis doe je op door het ook werkelijk te doen.

Maar hoe pas je nieuwe technologieën toe in de dagelijkse praktijk als die daar nog niet klaar voor is? Met behulp van “pet projects” in GitHub kom je een heel eind, maar het samen sparren achter één scherm ontbreekt daarbij. Foreside biedt in de vorm van kennissessies, hackatons en het samen remote werken aan je reguliere opdrachten de perfecte basis voor kennisoverdracht. Hierdoor brengen we zowel de individuele professional als het resultaat bij onze klanten naar een hoger niveau.

We are taking IT forward.

taking IT
FORward

Robert Lenders
Operational director

T + 31 6 128 958 52
E robert@foreside.nl
linkedin.nl/robertlenders

Danny Peters
Technical director

T + 31 6 113 438 03
E danny@foreside.nl
linkedin.nl/dannypeters

become a foresider